Vitorlás kishajó-vezetői és motorosvezetői tanfolyamok Alsóörsön és Balatonfenyvesen

 

A megszerezhető képesítés nemzetközi érvényű, feljogosít a világ belvizein minden olyan hajó vezetésére, aminek a testhossza nem éri el a 20 métert és a szállítható személyek számát legfeljebb 12 főre korlátozták.

A tanfolyamok időbeosztása úgy történik hogy a kadétok minél több időt tudjanak a hajókon, gyakorlati oktatással tölteni, szem előtt tartva természetesen az elméleti tárgyak fontosságát is. Az elméleti oktatás két hétvégén(szombat, vasárnap) történik, a közte lévő időben pedig kisebb csoportokban a gyakorlati ismereteket sajátítják el a hallgatók.

A vizsga kirendelt vizsgabizottság előtt zajlik. Először az elméleti tudásról kell számot adni feleletválasztós tesztlapok kitöltésével. Aki ezt az akadály sikeresen vette, bebizonyíthatja hogy a gyakorlati ismeretei is megfelelőek és amennyiben a hatóság is ezen a véleményen van máris boldog kishajó vezetőnek mondhatja magát. 

twitter share

GYERMEKTÁBOROK

 

A tábor során a gyerekek megtanulják az alapvető szélirányokat, a vitorláshajók le és felszerelését, vízre bocsátását.

Megismerkednek az alapvető manőverekkel és azzal is, hogyan kell egy felborult hajót a „talpára” állítani.

Természetesen mindezeket a biztonság maximális szem előtt tartásával.

Bővebben...

 

OKTATÁS

 

A megszerezhető képesítés nemzetközi érvényű, feljogosít Európa belvizein minden olyan hajó vezetésére, aminek a testhossza nem éri el a 20 métert és a szállítható személyek  számát  legfeljebb 12 főre korlátozták.

 

Bővebben...  

© 2024 EDU-SAIL Kft.
Back to Top